LINKÖPING, Nya Tanneforsgatan 22A lokal 3
Centralt

Nyproducerade lokaler med attraktivt läge på solsidan invid Stångån!
Lokal 3 på 119 kvm ligger i BRF Brandstationen 2 och går att anpassa för butik/kontors lokal. Preliminärt inflyttningdatum: Januari 2020.

  • Hyra
    1 900 kr/m²/år

  • Intresseanmälan

  • Totalarea
    119 m²

Objektsbeskrivning

Nyproducerade lokaler med attraktivt läge på solsidan invid Stångån!

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet för butik/kontorslokal. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan.

Planlösning

Enl. bifogad ritning

Foton

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Lokal
Objektstyp Butik/Kontor
Område Centralt
Gatuadress Nya Tanneforsgatan 22A lokal 3
Postnummer 582 52
Ort LINKÖPING
Totalarea 119 m²
Boareauppgift enligt Ritning(ar)

EKONOMI

Hyra 1 900 kr/m²/år
Månadshyra 18 842 SEK
Avgiftsbeskrivning Kallhyra gäller. Kostnader såsom t ex el och fastighetsskatt ingår ej i kallhyran.
Summa hyra och kostnader 1 900 kr/m²/år
Moms Tillkommer

FASTIGHETSINFORMATION

Fastighetsbeteckning Konsuln 2, 119kvm
Fastighetsinformation Några huskroppar kläs med rödbrunt tegel och har inslag av mörkgrönt fasadglas och burspråk med skivmaterial i borstad aluminium. En annan huskropp får en mjukt ljusbeige tegelfasad med inslag av ljusgrå fasadglas och även här syns burspråk med skivmaterial i borstad aluminium.
Takkuporna av plåt är svarta och zinkgrå. Balkongerna har tvådelade balkongfronter i klarglas och plåt med stansade hål.

Närområde

Kommunikationer Närhet till det mesta! 5 minuters promenad till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters promenad till centrumkärnan.

Allmän information

När hela kvarteret står klart finns här 197 lägenheter fördelade på två huskroppar och sex till åtta våningsplan. I Entréplan har man även införlivat ett flertal kommersiella lokaler. I kvarteret bygger JM tre bostadsrättsföreningar, Brandstationen 1, Brandstationen 2 och Brandstationen 3.

Övrigt

Några huskroppar kläs med rödbrunt tegel och har inslag av mörkgrönt fasadglas och burspråk med skivmaterial i borstad aluminium. En annan huskropp får en mjukt ljusbeige tegelfasad med inslag av ljusgrå fasadglas och även här syns burspråk med skivmaterial i borstad aluminium.
Takkuporna av plåt är svarta och zinkgrå. Balkongerna har tvådelade balkongfronter i klarglas och plåt med stansade hål.

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: