Linköping, Storgatan 46
Centrum

Större butik/friskvårds lokal ledig på Storgatan 46. Passar mycket bra för Yoga/Spa då mycket är anpassat redan för sådan verksamhet i lokalen. Lokalen har en mindre del på ca 22kvm i markplan och resten på ca 245kvm ligger en trappa ner i källarplan. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Objektsbeskrivning

Ledig butik -friskvårdslokal i centrum

Större butik/friskvårds lokal ledig på Storgatan 46. Passar mycket bra för Yoga/Spa då mycket är anpassat redan för sådan verksamhet i lokalen. Lokalen har en mindre del på ca 22kvm i markplan och resten på ca 245kvm ligger en trappa ner i källarplan. Fastighetsskatt tillkommer på ca 2800:-/mån ex moms. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Planlösning

Enligt ritning! I marknivå finns en mindre lokalyta på ca 22kvm. Därifrån leder en trapp ner till källarplan, där det finns en stor öppen yta och i angränsning finns flera mindre rum samt WC/Pentry. Lokalytan är ca 245kvm.

Foton

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Lokal
Objektstyp Butik/Lager
Område Centrum
Gatuadress Storgatan 46
Postnummer 582 23
Ort Linköping
Totalarea 267 m²
Boareauppgift enligt Hyresvärden

EKONOMI

Hyra 1 000 kr/m²/år
Månadshyra 22 250 SEK
Avgiftsbeskrivning Fastighetsskatt tillkommer på ca 2800:-/mån ex moms.
Ingår i hyran Uppvärmning , Vatten
Summa hyra och kostnader 1 000 kr/m²/år
Moms Tillkommer

Kostnader

Ingår i hyran Uppvärmning , Vatten

FASTIGHETSINFORMATION

Fastighetsbeteckning Dalmasen 1 Storgatan 46, 267kvm

Närområde

Områdesbeskrivning Centralt läge i Linköping med närhet till Stora Torget. Ca fem minuters gångväg till vatten och endast två minuters gångväg till närmsta grönområde, Domkyrkoparken. Företag i området är verksamma i bland annat Restaurang och IT.
Kommunikationer Ett stenkast bort finns Stora Torgets busshålplats, här når du flera busslinjer, bland annat Linköping centralstation.
Närservice Närmsta närbutik ligger på Stora Torget. Det finns även ett flertalet restauranger i närheten.
Det finns fem förskolor, två grundskolor och fyra gymnasieskolor i närheten.

Dokument och Länkar

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: