Linköping, Badhusgatan 5
Centralt

Nu finns det möjlighet att hyra kontorslokal i Correnhuset på Badhusgatan 5. Mitt i centrala Linköping med närhet till det mesta! Det går att anpassa lokalen efter behov. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Objektsbeskrivning

Kontorslokal på 390kvm på andra planet uthyres i Correnhuset

Nu finns det möjlighet att hyra kontor i Correnhuset på Badhusgatan 5. Lokalen ligger på andra planet i centrum av byggnaden! Mitt i centrala Linköping med närhet till det mesta! Det går att anpassa lokalen efter behov. Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Hiss finns. Lokalen har även ett skalskydd, brandlarm och kyld tilluft.

Planlösning

Öppen planlösning med en del kontor samt mötes/konf.rum, WC/pentry pausdel.

Foton

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Lokal
Objektstyp Kontor
Område Centralt
Gatuadress Badhusgatan 5
Postnummer 582 22
Ort Linköping
Totalarea 390 m²
Boareauppgift enligt Hyresvärden
Avgift 73 150 kr/mån

EKONOMI

Hyra 2 251 kr/m²/år
Månadshyra 73 150 SEK
Avgiftsbeskrivning I hyran ingår fastighetsskatt, skalskydd, brandlarm, rondering. Önskas städning inkl förbrukning papper mm finns det att få till en kostnad av 4050:-/mån ex moms.
Ingår i hyran Uppvärmning , Vatten, Kyla
Summa hyra och kostnader 2 251 kr/m²/år
Moms Tillkommer

Parkering

Parkeringsbeskrivning Garageplatser, p-plats finns att hyra!

Kostnader

Månadsavgift 73 150 SEK/år
Ingår i hyran Uppvärmning , Vatten, Kyla

FASTIGHETSINFORMATION

Fastighetsbeteckning Badhusgatan 5 Lokal 4
Fastighetsinformation Byggår 1930-1995

Närområde

Områdesbeskrivning I området kring klostergatan 31 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 30- och 50-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (90%).
Flerbostadshusen byggda på 30-talet är ofta byggda i minimalistisk stil s.k. funkis och känns igen på de kvadratiska och släta fasaderna med sina glasade entréer. Femtiotalshusen går att känna igen på enkelheten i arkitekturen där inspiration hämtats från 30-talets funkisstil. Det finns fem förskolor, två grundskolor och fyra gymnasieskolor i närheten. Närmaste grundskola är KLARA Privata Grundskola, som är en kommunal skola. Den gymnasieskola som ligger närmast är JENSEN Gymnasium Linköping, som är en kommunal skola. Natur och fritid
ligger ca tre minuters gångväg från vattnet. Närmsta grönområde, Domkyrkoparken, ligger ca tre minuters gångväg från adressen.
För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic City, en minuts promenad från adressen. Företagen i området är verksamma inom branscherna Restauranger & Serveringar, Frisörer, Klädaffärer, Data & IT och Tandläkare.
Kommunikationer Mycket bra kommunikationer med buss och tåg! Inom gångavstånd (1 min) finns Kungsgatan busshållplats som exempelvis tar dig till Linköping C (2), Linköping Tegskiftesgatan (2), Lötgatan (13) och Aspnäsvägen (14).

Övrigt

Byggår 1930-1995

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: